dilluns, 9 de febrer del 2009

La primera Rua de Llucmaçanes

Ll. Pons Maó
Llucmaçanes va viure ahir una gran festa de disfresses. S’han sortit amb la seva avançant-se un parell de setmanes a la festa de Carnaval ja que fins i tot alguns maonesos acudiren al ball dels cinc gegants de Carnaval llucmaçanès: el Rei Bernat, la Reina Pili, la Bruixa Jorgina, na Xisca sa Criada i en Xim es Bufó.

Després d’una rua pels carrers de la població animada pels Tambors i Cornetes de Dalt Sant Joan, els gegants es concentraren per fer un ball la mar de modern que va animar la gent que els envoltava escalfant una mica el fred del capvespre que gelava els nassos dels més petits.

Després va venir el moment dels premis i regals. L’obsequi era ben original, un tros de canya verda amb una cullera de llenya per a tothom, més algunes llaminadures que després s’acabaren de repartir entre els més petits. La disfressa premiada per ser la del més jove va ser la d’en Jordi que té només un any i anava amb un fantàstic vestit de pallasso amb un capell gran de colors amb una flor groga. Per contrarestar, també es va donar un premi a la més “gran”, que no vella, i l’elegida va ser na Dorita que anava de “senegalesa” i donava les gràcies a tothom. També hi havia premi per al més divertit, que era en realitat una “xistosa” vestida d’homo, na Carmen, que es va abraçar a la “senegalesa” compartint així l’alegria de ser premiades. El més “xistós” va ser per a dos pallassos més, en Jordi i n’Àlex de tres anys amb fabuloses perruques de colors i uns vestits plens de lunars. El més original o bujot no es va lluir gaire ja que només portava unes ulleres amb un nas. La més original anava ben vestida de criada i va agrair la cullera de fusta ja que va dir que no en tenia cap. També hi va haver “recordatori” per l’Associació de Veïns i la Colla de Geganters de Llucmaçanes, per haver organitzat l’acte i per la Banda de Tambors i Cornetes de Dalt Sant Joan per haver acompanyat la rua pels carrers.

dijous, 5 de febrer del 2009

Constituciò de la nova junta 2008-2009

Es reuneixen els membres de la junta anterior amb els elegits en la darrera assamblea general, que han acceptat el carrec. Despres de las deliberacions sa junta resta constituida amb la composiciò següent;

President: Santiago Gomila Coll soci nº 20

Vicepresident: Vanesa Carreras Orfila soci nº 374

Tresorer: Pedro Luis LLabres Carreras soci nº 310

Secretari Jose Luis Rodriguez Arcas soci nº 342

Vocal: Joan Antoni Pons Vidal soci nº 224

Vocal: Marti Sintes Pons soci nº 198

Vocal: Angel Gomila Orfila soci nº 416

Vocal: Rafael Mascaró Fedelich soci nº 195

Vocal: Llorenç Pons Palacios soci nº 295

Carnaval a Llucmaçanes


Arriba el carnaval a Llucmaçanes!! Gran Rua amb els Geganters de Llucmaçanes i la Colla de tambors i cornetes de Dalt Sant Joan pels carrers del poble. Hi haurà entrega de premis.

Els fiets que no tenguin disfressa poden anar de 16 a 17 h a la ludoteca del local social on s’en confeccionaran una.

Dissabte 7 de Febrer. No hi falteu!!