divendres, 28 de desembre del 2018

Arribada Page Reial


Imatges de l'arribada del Patge Reial l'any passat 



 Dissabte que ve 29 desembre, a les 19 hores, ens visita el Patge Real per a recollir totes les cartes de les nenes i nens de Llucmaçanes. No hi ha límit d'edat, Animar-vos!. I el dia 6 de gener, ben d'hora a les 8 del matí, ens visitaran les seves Majestats els Reis Mags, que portaran regals als nens i nenes de Llucmaçanes.

(Arribada Reis d'Orient 2017)



El dia 13 de gener, a les 5 de la tarda,  tindrà lloc una reunió en el local de l'A.VV. per a començar apreparar la Desfilada de Carnestoltes de Maó. Quants més siguem, millor ho passarem. Us esperem a tots-totes!. Passem llista.

I el dia 16 de gener a partir de les 20 hores la tradicional torrada de Sant Antoni.  


.......................................................................................................................................................................................................

El próximo sábado 29  a las 19 horas nos visita el Paje Real para recoger todas las cartas de las niñas y niños de Llucmaçanes. No hay límite de edad, ¡Animaros!. Y el día 6 de enero, bien temprano a las 8 de la mañana, nos visitarán sus Majestades los Reyes Magos, que traerán regalos a los niños y niñas de Llucmaçanes.

- El día 13 de enero, a las 5 de la tarde,  tendrá lugar una reunión en el local de la A.VV. para empezar apreparar el Desfile de Carnaval de Maó. Cuantos más seamos, mejor lo pasaremos. ¡Os esperamos a todos-todas!. Pasamos lista.

Y el día 16 de enero a partir de las 20 horas la tradicional torrada de Sant Antoni.

Sa Junta.