dimarts, 18 de juny del 2019

Sant Joan 2019





Com podeu veure en el Gaitanet, l'estiu ve carregat d'activitats. A més de les festes de Sant Gaietà celebrarem la "Caragolinada de Sant Cristofol", un cicle de "Cinema a la fresca", un torneig de futbol 3 i un marathó exprés de Truc. Però l'activitat més immediata serà les festes de Sant Joan, que celebrarem el dia 23 de juny, diumenge, a partir de les 19.30 hores que començarem a recollir els bujots per a exposar-los en la foguera i començar la crema a les 21:hores. Com intentem disminuir la grandària de la foguera demanem als veïns que no portin material excessiu que no siguin els bujots tradicionals. Després hi haurà coques i begudes per a tots-as. Gràcies.

.............................................................................................................................
Como podéis ver en el Gaitanet, el verano viene cargado de actividades. Además de las fiestas de Sant Gaietà celebraremos la "Caragolinada" de Sant Cristofol, un ciclo de "Cinema a la fresca", un torneo de fútbol 3 y un maratón exprés de truc. Pero la actividad más inmediata será las fiestas de Sant Joan, que celebraremos el día 23 de junio, domingo, a partir de las 19:30 horas que comeremos a recoger los bujots para exponerlos en la hoguera y comenzar la quema a las 21:horas. Como intentamos disminuir el tamaño de la hoguera pedimos a los vecinos que no traigan material excesivo que no sean los bujots tradicionales. Después habrá cocas y bebidas para todos-as. Gracias.

Sa Junta.