divendres, 1 de gener del 2021

Associació de veïns Sant Gaietà de Llucmaçanes, "nou comunicat"

 

"nou comunicat"

HORARI I DATES RECTIFIDADAS




Demà dissabte 2 de gener,, de 17 a 19 hores, vindrà a Llucmaçanes el Patge Reial. Passarà per tots els carrers i camins i s'aturarà a totes les cases on els fillets i filletes esperin a la porta de ca seva. El vehicle del Patge serà suficientment sorollós per poder sentir-lo i tothom que vulgui pugui sortir i poder dipositar la seva carta a la bústia del Patge. Està tot preparat per poder mantenir les distàncies i garantir les normes de seguretat necessàries.


El dimars 5 de gener, tenint en compte les limitacions horàries, el local de l´associació estarà obert per aquells que vulguin passar una estona, de 21:30 a 23:00 hores.

I el dimecres 6 de gener, arribaran a Llucmaçanes Ses Majestats els Reis Mags a partir de les 8 hores del matí. Aquest any no hi haurà rua. Els Reis Mags passaran per tots els carrers i camins de LLucmaçanes i les famílies hauran d'esperar a la porta de casa seva per evitar aglomeracions.

Des de la junta intentarem complir al màxim tota la normativa vigent per la Covid-19, esperem que no sigui complicat per tots els veïns i veïnes adaptar-se a la nova situació i puguem gaudir d'unes festes una mica diferents però tan especials com sempre.

Bon final i entrada d'any a tots,





Sa Junta