dijous, 30 de desembre del 2010

Concert de Nadal a l'església de sant Gaietà de LLucmaçanes

Es pasat diumenge 26 ha tingut lloc a LLucmaçanes un concert de Nadal a càrrec de la coral Clau de Sol de Ferreries.

Abans de començar, el nou president de l'Associació de veïns, Carlos Pons, ha donat la benvinguda i les bones festes a tothom.

El concert, organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Associació de veïns Sant Gaietà ha tingut dues parts ben diferenciades, la primera formada per un conjunt de dotze nadales de diversos països, harmonitzades per Manuel Oltra i la segona per cinc villancets entre els que destaquen Joia al Món de Haendel , Santa Nit, El pastor Gros...Tot i el fred del mati de sant Esteve, el públic assistent ha gaudit escoltant les tradicionals nadales.

La directora Montse Mercadal, al final del concert , ha desitjat unes bones festes a tothom i ha convidat als assistents a cantar tots junts El Pastor Gros.

Després del concert l'Associació de Veïns ha convidat als cantaires a un petit refrigeri i els hi ha fet entrega d'un petit record de Llucmaçanes.

dimarts, 21 de desembre del 2010

"A Llucmaçanes es fa feina en equip, tothom col·labora"

Carlos Pons Pons. President de l’Associació de Veïns.

Autofitxa
El meu nom és Carlos Pons Pons, tenc 44 anys i sóc de Maó. Des de fa poc més de tres anys visc a Llucmaçanes i en l’actualitat sóc el president de l’Associació de Veïns. Treballo com a policia portuari i m’agrada dedicar el meu temps lliure a llegir i anar a caminar pel camp. Sortir d’excursió em permet relaxar-me i sortir de la rutina.

El passat mes d’octubre va ser escollit nou president de l’Associació de Veïns de Llucmaçanes. Com afronta aquest nou repte?

Com tothom que comença en un lloc nou, tenc la intenció d’aportar coses noves. Però en línies generals m’agradaria continuar pel mateix camí que els meus predecessors. Una de les coses que estem reactivant és la pàgina web. Feia estona que existia però la teníem un poc abandonada. L’hem reconvertit en un blog amb l’objectiu d’involucrar a tots els socis de l’associació i no només als nou membres de la junta.

Tenia previst sortir escollit president?

No, però Llucmaçanes és molt petit i saps que entre 400 socis que som et pot tocar. No m’ho esperava però no tenc cap problema en ser-ho.
Ho viu com un responsabilitat?

Quan ets president, en part sí que et sents més responsable. Però si alguna cosa caracteritza aquesta associació és que fem feina en equip i que tot el poble col·labora. L’associació fa partícips els seus 400 socis.

Quines són les seves tasques com a president?

El més habitual és fer feina per organitzar una sèrie d’actes que són habituals cada any, com és el cas de les festes de Nadal, la torrada de Sant Antoni o les festes de Llucmaçanes.

Quines millores necessita Llucmaçanes?

Fa dos anys van finalitzar les obres de clavegueram, que es van allargar durant dos anys. Ara falta connectar amb Maó. A més, també s’ha de soterrar la línia elèctrica i telefònica. Són projectes que estan pendents de fer i que en principi es faran. A més, un dels grans reptes és intentar tenir transport públic.

Estan satisfets amb el tracte que reben per part de les administracions?

A nivell personal, sí. Crec que ens tracten bé. Es deu, en gran part, a que som una associació molt activa i que som nosaltres mateixos els que organitzam moltes coses.

Vostè fa tres anys que viu a Llucmaçanes. Què és el que més li agrada?

La sensació d’estar a prop de Maó però alhora viure enmig del camp. A més, l’ambient és molt agradable, semblant als dels pobles antics, com una gran família. La tranquil·litat que s’hi respira i l’harmonia que hi ha és el millor, tothom que ve a aquí coincideix en destacar el mateix.

fuente: Diario Menorca

dissabte, 18 de desembre del 2010

Belén en Llucmaçanes

Muchos son los proyectos que la nueva junta tiene sobre la mesa para los próximos meses.

Si has pasado por delante del  local del Centro Sanitario y has visto la ventana abierta, no te asustes, no es un fantasma, ni estamos en fiestas. Es que la nueva junta se ha propuesto recuperar este local para uso de todos los vecinos.

Ya se ha limpiado suelos y cristales de ventanas y el próximo martes 21 de diciembre a las 17.00hs, nos juntaremos a terminar de acondicionar las tantas habitaciones que dispone, en una de ellas hay hasta las sillas que se utilizaron tiempo atrás en la escuela que funcionaba en el centro.

Por eso te invitamos vecino – vecina, a que nos acompañes a recuperar este local que será orgullo del pueblo.

A, por cierto, la fantasmal ventana abierta se debe a que hemos dado vida a la Navidad en un Belén, el cuál puede ser visto a través de la ventana, .. ¿Bonito no?

dimecres, 8 de desembre del 2010

Programa de Nadal, Cap d'Any i Reis 2010.


Activitats per a les Festes de Nadal i Sant Antoni en Llucmaçanes

  • Diumenge 26 de desembre : A les 11 concert nadalenc a càrrec de la coral Clau de Sol de Ferreries, es farà com sempre a l’església de Sant Gaietà.
  • Del 27 al 30 de desembre: El local de l’ AA de veïns estarà obert pels al•lots que hi vulguin anar a jugar, no és una ludoteca. Hi haurà jocs per entretenir-se. Cada dia hi haurà un membre de la junta que vigilarà.
  • Dissabte 1 de gener : A les 18 h. arribada del patge real que recorrerà els carrers del poble, acompanyat de la banda de cornetes i tambors de Dalt Sant Joan. Després del recorregut, al local social, recollirà les cartes pels reis. 
  • Dia 5 de gener: De 22 a 24 h. recollida dels regals al local de l’associació.
  • Dia 6 de gener : A partir de les 8 arribada dels Reis Mags d’orient i repartiment a domicili dels regals. Els reis aniran acompanyat de la banda de cornetes i tambors de dalt Sant Joan.
  • Dia 16 de gener : Vigília de la festa de Sant Antoni, a partir de les 20’30 h.tradicional torrada de sobrassada.
Ya esta publicado el programa de fiestas para esta navidad que se desarrollará en Maó, Sant Climent y nuestra Llucmaçanes.

Adjuntamos el programa de fiestas para su descarga
descargar programa de fiestas

Feliz Navidad y un 2011 colmado de éxitos.

Com fer-se soci/a de l'AVV de Llucmaçanes

És molt senzill

Per fer-te soci de l'AVV només cal fer-nos arribar la teva sol·licitud, degudament omplerta, amb les teves dades personals. Així ens podrem posar en contacte amb tu i et podrem fer arribar les informacions diverses que es generen des de l'AVV.  
Pots descarregar-te el full de sol·licitud aquí mateix:
 
/// descargar solicitud // soci av

Una vegada hagis omplert el full de sol·licitud ens el fas arribar, ja sigui via correu postal o a través d'algun membre de la Junta.

També et pots posar en contacte directament amb Miquel Carreras Saura  Tlfno 606 51 69 31.





dimarts, 7 de desembre del 2010

Gaietanet Desembre 2010 Núm 54

Esta mañana hemos estado imprimiendo el número 54 de nuestro GAIETANET, en donde te contamos los proyectos de Sa Junta para los próximos meses y noticias que atañen a Llucmaçanes.

  • ¿Sabías que a fines de diciembre “Sa Botiga” cierra sus puertas para siempre?
    Conoce la historia de esta tienda que por un siglo ha estado sirviendo a los vecinos de Llucmaçanes.
  • ¿Que prepara Llucmaçanes para Navidad y Sant Antoni?.
    Entérate
  • Conoce lo nuevos miembros de Sa Junta

Pronto lo tendrás en el buzón de tu domicilio. Si lo deseas puedes ayudarnos a no usar tanto papel leyéndolo on-line, o descargándolo para su posterior lectura.

leer online | descargar

dissabte, 4 de desembre del 2010

Halloween en Llucmaçanes





Veloces y terroríficos, los pequeños monstruos y vampiros se apoderaron de piruletas, caramelos, chocolatinas y todas las chucherías que los espantados vecinos les entregaron para exorcizarlos y liberarse así de sus mordiscos y arañazos.


La Asociación de Monstruos y Vampiros agradece a todos los vecinos su colaboración, y se disculpa por las molestias ocasionadas… prometiendo regresar el año próximo. ¡Preparaos!
Bruna di Neubourg

Puertas abiertas en Llucmaçanes en la noche de Halloween