dimarts, 2 d’octubre del 2007

Informe de obras

Tot arriba per complicat que sigui i les obres no només han començat, estem a punt de acabar el primer tram, potser el mes dificultós. Només quedarà pendent la segona capa de aglomerat que se donarà amb la resta quan se acabí la totalitat de la feina per deixar el poble ben polit.

A la vegada hem aconseguit que se asfalti el camí de Biniparrell i modificar el revolt donant-li mes amplada. Aquesta operació estava pendent des que es va aprovar el Pla General del 87. Ara les obres quedaran aturades fins després de l´ estiu. Haurem de aprofitar per estudiar les properes fases i procurar ocasionar el mínim de problemes.

Escric aquestes ratlles no de forma personal si no com a membre de un grup que ha treballat amb entusiasme per fer-ho lo millor possible. Al final hem aconseguit una bona relació amb el equip tècnic i amb el contractista. També es de destacar la actitud de la gent afectada que ha tingut força paciència.

Crec que no seria just acabar aquest escrit sense fer esment a les persones que van engegar aquest projecte, treballant per que no ens costés rés i poder incloure enterrament de canonades per poder netejar en el futur de cables de electricitat i telèfon el nostre poble. Les persones desapareixen i les obres queden. Esperem que aquesta sigui beneficiosa per tothom."

Rafael Mus Seguí Coordinador de la comissió de obres Llucmassanes

Juny de 2007