dissabte, 6 d’octubre del 2007

Informe de obras

Ja s'ha acabat l'estiu i tornen a començar les obres, seguint el programa previst. Hem iniciat el tram que va de la Plaça de Sant Gaietà fins el pou de davant sa botiga, després tocarà el Carrer de Malbuger, Sa Font fins la estació de bombeig, el Carrer Major, el segon tram de la Plaça i acabarem amb el Camí d'Es Fasser que sembla el mes complicat per la seva estretor. En aquest camí aprofitarem per desplaçar les faroles que dificulten el pas, gracies a un acord amb el propietari de la finca.

La idea es deixar obert sempre l'accés de Sant Lluís i al menys, en el pitjor dels casos un dels dos de Maó. Com ja venim fent demanarem als propietaris on volen que deixem la escomesa i restarem a la seva disposició per aclarir qualsevol dubte.

Al final s'donarà la doble capa de aglomerat i la capa que falta a la fase que ja es acabada. Aquest hivern hi haurà una mica de fang quant plogui, per que les rasses estaran tapades amb terra. Intentarem que les molèsties siguin les mínimes. Abans de l'estiu tot quedarà preciós i semblarà que no ha passat rés, fins que amb una propera obra se obri el Camí de Baix per fer el bombeig cap a Maó. Finalment cadascun de nosaltres tindrà un problema i una despesa per resoldre la seva escomesa.

Rafael Mus Seguí
Coordinador de la comissió de obres
Llucmaçanes Septembre de 2007